Blog: BACK2SCHOOL

14 augustus 2019
Blog: BACK2SCHOOL

De zomervakantie is bijna voorbij. Uitslapen en lekker luieren gaat niet meer. Wat was ook alweer het normale ritme van de kids? En waar zijn al de schoolspullen eigenlijk gebleven? Bereid je goed voor op het nieuwe schooljaar en haal al je back2school spullen in de winkels op het Pieter Vreedeplein.  

Een goede start
De eerste weken zijn vaak hectisch: een nieuwe school, ingewikkelde roosters, sportlessen die weer gaan starten en huiswerk. Koop een (familie)agenda bij Hudson’s Bay en maak een overzicht met alle nieuwe lesroosters, trainingen, muzieklessen en schooluitjes. Bij Hudson’s Bay shop je ook superleuke rugzakken van merken als Eastpack en Herschel én kun je gelijk leuke schoolspullen zoals etuis en schriften inslaan.

Een frisse look 
Bij een nieuw schooljaar hoort uiteraard ook een nieuwe outfit! Neem een kijkje bij de nieuwe collectie sneakers van Sacha of shop een leuke sweater of jeans bij Levi's en The Sting. Zo gaat jouw zoon of dochter fris het schooljaar in. Voor kids tot 14 jaar shop je bij Tumble 'N Dry leuke outfits.

Back2sport
Uiteraard starten ook de gymlessen én sportlessen zoals voetbal, turnen en hockey weer. Kom langs bij Decathlon en Intersport en shop alles wat je nodig hebt zoals schoenen, tassen en mooie sportkleding.

Studeren maar
Bij een nieuw schooljaar hoort (helaas) ook weer huiswerk en proefwerken/examens. Zorg er daarom voor dat je een leuke plek hebt om te studeren! Bij Casa shop je fijne bureaus, handige opbergmanden en decoratie om het gezellig te maken zoals fotolijstjes en prikborden. Kom maar op het met dat huiswerk!

Deel dit bericht: