Nieuws: HEMA opent nieuwe winkelformule in Tilburg!

21 september 2017
Nieuws: HEMA opent nieuwe winkelformule in Tilburg!

HEMA in nieuwe stijl
HEMA ontwikkelde een nieuwe winkelformule en opent de eerste winkel in de nieuwe stijl in Tilburg. Deze flagshipstore van de bekende keten opent op 21 september. Naast de Hudson’s Bay, Rojami’s Brandstore, Costes en Tumble ’N Dry, heeft Tilburg er wéér een bijzonder winkel bij.

Twee etages en een nieuw foodconcept
Je vindt de HEMA straks aan de doorsteek tussen de Heuvelstraat en de Emmapassage. De HEMA is de afgelopen maanden volledig verbouwd. De nieuwe HEMA is wat compacter, maar krijgt twee daar twee verdiepingen voor terug. En een nieuw foodconcept om je vingers bij af te likken. In een groot restaurant op het entresol.

Nieuwste snufjes en producten
HEMA gaat nieuwe concepten voortaan eerst testen in de Tilburgse winkel, voordat deze in andere winkels te zien zijn. Je mag je dus verheugen op de nieuwste snufjes en producten in onze HEMA.

Shoppen, proeven en genieten op 21 september!
En dan nog dit. Pieter Vreedeplein is spectaculair vernieuwd en dat vieren we met z’n allen! Op 21 september pakken we van 15:00 uur tot 21:00 uur uit met sensationele winkelopeningen en modeshows. Laat je trakteren op heerlijke koffie door barista’s in gezellige Piaggio-barretjes. Onze DJ maakt het feest compleet met de lekkerste deuntjes op het plein. Kom gezellig langs, want het is party-time in Tilburg!