Vandaag geopend 10:00 - 18:00

Blog: Tips voor vakantiegangers

26 juni 2019

Yes, de vakantieperiode is in zicht! Ga jij op reis deze zomer? Alles voor een geslaagde vakantie scoor je in de winkels op het Pieter Vreedeplein. Lees dus snel de shoptips van Tom!

Tom is klaar voor de zomer

Tom is een echte reiziger, het liefst gaat hij zo ver mogelijk weg en neemt hij zijn hele gezin mee. Omdat er net een kleine geboren is in het gezin, hebben hij en zijn vrouw besloten om niet al te ver te reizen dit jaar en de auto te pakken naar Portugal toe. Voor een heerlijke vakantie aan het strand. In het weekend besluit Tom alvast wat inkopen te gaan doen voor zijn zonvakantie. Hij baseert zijn keuzes op drie type dagen: lekker aan het strand, de stad in en een actieve dag.

Lekker aan het strand

Wat doe jij het liefst aan het strand? Tom geniet ervan om zich met een goed boek op een strandbed te stationeren. Hij loopt ANWB binnen voor het boek ‘1001 Historische Plekken’, om alvast nieuwe inspiratie op te kunnen doen voor zijn volgende reis. Uiteraard is het hebben van een badhanddoek en slippers ook essentieel voor een dagje aan zee. Hiervoor bezoekt Tom Decathlon, waar hij Havaianas slippers haalt voor het hele gezin. Daarnaast haalt Tom als verrassing voor zijn vrouw een roze microvezelhanddoek. Deze handdoek kan super klein opgevouwen worden en droogt in no time. Handig!

De stad in

Ter afwisseling met het strand vindt Tom het fijn om met zijn gezin af en toe de auto te pakken naar een stad toe. Dit zal een warme dag worden als de zon volop schijnt, dus een zonnebril is zeker geen overbodige luxe. Tom bezoekt Hudson's Bay en koopt daar een modern exemplaar van Sinner. Daarnaast loopt hij even binnen bij de Kruidvat om zonnebrand te halen en haalt hij hier ook een drinkfles voor de kleine. Niet uitdrogen is belangrijk!

Actieve dag

De grootste hobby van Tom is wandelen en op avontuur gaan. Nu zit dat er dit jaar helaas niet in met alle kids erbij, dus heeft hij samen met zijn vrouw het plan gemaakt om een mooi park te bezoeken. Voor bij de picknick halverwege de dag, vindt Tom het leuk om muziek aan te zetten. Hij gaat langs MediaMarkt voor een JBL speaker. In het park, en op het strand of in de stad, scheelt wandelen met shorts aan veel in de warmte. Deze haalt hij dan ook bij Levi's, waar hij gaat voor een mooie short van Hemmed.

Zo! Alle inkopen zijn gedaan. Tom is klaar voor zijn zonvakantie met zijn gezinnetje. Ben jij ook al bezig met de voorbereidingen van je vakantie? Bezoek dan Koningshoek en shop hier je complete boodschappenlijst.