Vandaag geopend 10:00 - 18:00

Blog: Tips voor dagjes uit

26 juni 2019

Hoera, de vakantie staat weer voor de deur! Heb jij al leuke plannen gemaakt? Misschien ga je wel op vakantie, pak je lekker je rust of ga je wat dagjes uit. Wat je ook gaat doen, bij het Pieter Vreedeplein kun je terecht voor de leukste gadgets voor de zomervakantie. Lees snel de tips van Sara!

Sara is klaar voor de zomer

Sara weet in ieder geval al wat ze gaat doen! Dit jaar gaat ze met haar familie genieten van gezellige dagjes uit. Op ontdekkingstocht door de Efteling, een hapje eten in het park, een waterpistolengevecht in de speeltuin en een dagje naar het Blauwe Meer. Sara heeft er ontzettend veel zin in. Maar wat heb je nu allemaal nodig voor de ultieme dag uit? Sara en haar familie hebben de leukste tips op een rijtje gezet.

Picknicken in het park 

Relaxen in het park op een fijn kleed met heerlijke hapjes en drankjes, is een van de favoriete uitjes van Sara. Er komen vast nog veel meer zomerse dagen aan, dus tijd om die picknickuitrusting alvast bij elkaar te shoppen. Van draagbaar kleed tot fijne mand en van bordjes tot bestek: bij Casa vindt je alles wat je nodig hebt voor een gezellige dag picknicken.

Dagje aan het water 

Van zwierige tunieken van Costes, trendy strotassen van Hudson's Bay tot hippe slippers voor aan het zwembad van Sacha. Met deze leuke items kom jij op je best voor de dag tijdens gezellige dagjes weg. Sara’s favoriete gadgets vindt ze bij Decathlon. Van een easy breath snorkelmasker tot aan een kleine waterbal en 3D waterwings. Hier hebben ze alles voor een actief dagje aan het water!

Op ontdekkingstocht door het pretpark

Als nummer 1 uitje staat bij Sara een bezoek aan de Efteling. Dat wordt weer genieten met de hele familie. In de handige bewaardoosjes van Kruidvat neemt het gezin van Sara lekkere gezonde snacks mee en blijven ze gehydrateerd met een verkoelende beker van ANWB. En hoe tof is het om alles vast te leggen met die nieuwste camera van MediaMarkt?

Je shopt de leukste items voor een dagje uit bij het Pieter Vreedeplein. Van al het shoppen heb je inmiddels vast honger gekregen. Sluit je shopdag af met een verfrissend ijsje van Baskin-Robbins of ga voor de favorieten van Sara: een donut en Shaken Lemonade van Dunkin' Donuts. Ben jij al klaar voor de zomer?