Vandaag geopend 13:00 - 18:00

Ondernemersacties

15 december 2020

Blijf genieten van je favoriete eten en drinken van je lokale horecaondernemer en winkeliers. De ondernemers in het winkelgebied van Tilburg blijven jou graag bedienen met hun producten en diensten, ook in deze lastige tijd dat een bezoek aan de horeca en winkels eventjes niet kan. Benieuwd wat er mogelijk is bij jouw favoriete ondernemers? Lees dan snel verder!* 

Gastrobar RIX

Altijd al gedroomd van een privékok aan huis? Deze droom kan werkelijkheid worden. De koks van Gastrobar Rix bieden een volledige corona-proof restaurantervaring in je eigen huiskamer! 

Hoe dat werkt:

  • Nadat de datum is geprikt en Gastrobar RIX weet wat je wensen zijn wordt een menu samengesteld. Ben je een vleesliefhebber? Of juist niet en wil je graag vegan eten? Geen probleem.
  • Ongeveer een uur voor het diner arriveert de kok bij je thuis.
  • De kok begint met het dekken van de tafel want Gastrobar RIX verzorgt ook de tafelaankleding. Van glaswerk, bestek, servies tot aan servetten en kaarsjes.
  • Jij en je gasten worden naar tafel geroepen en ontvangen met een aperitief en amuse.
  • Daarop volgt een 4,5 of 6 gangen menu op het servies van Gastrobar RIX. Bereid in jou eigen keuken met de keukenmaterialen van Gastrobar RIX.
  • Iedere gang word begeleid met een uitleg over de smaakcombinaties die op het bord liggen.
  • Naar wens wordt dit uitgeserveerd met een bijpassend drank arrangement (keuze uit wijnspijs - bierspijs - mixspijs).
  • Nadat je bent uitgegeten en –gedronken zorgt de kok ervoor dat de keuken netjes en schoon wordt achtergelaten.
  • Hebben je gasten of jij bepaalde allergieën of dieetwensen? Dat is voor ons totaal geen beperking. Gastrobar RIX zorgt ervoor dat ook zij de avond van hun leven hebben en genieten van mooie gerechten met verrassende smaakcombinaties.
Voor prijzen en meer informatie mail info@rix-tilburg.nl
 

WOW Burger

Heb jij al eens een WOW Burger geproefd? Nee? Dat wordt eens tijd! Afhalen of bestellen via Thuisbezorgd.nl is mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor een Classic WOW Burger of Chicken Burger. Extra lekker natuurlijk met handgesneden frietjes. WOW Burger heeft bovendien altijd smakelijke kortingsbonnen. Check dus snel de website!
 

Monkey Coffee

Toe aan een verwenmomentje? Trakteer jezelf op een box donuts van Monkey Coffee die je thuis deelt of lekker voor jezelf houdt. Monkey Coffee is geopend voor afhalen. Bekijk hier de openingstijden. Onze tip om bij je donuts te bestellen: de Pumpkin Spice Latte voor het echte herfstgevoel!

Dunkin’ Donuts & Baskin-Robbins

Jezelf belonen met de heerlijke zoetigheden van Dunkin’ Dontus of Baskin-Robbins? Afhalen kan gelukkig nog steeds! Blijf je liever thuis? Bestel dan jouw favoriete donuts via de webshop. Perfect voor een avondje Netflixen op de bank. Extra leuk: de Halloween-donuts zijn er weer!

 

*wij doen ons uiterste best om deze lijst zo actueel mogelijk te houden met nieuwe initiatieven en diensten van onze horecaondernemers.

Webshops

Ben je niet in de gelegenheid om naar het winkelcentrum te komen? Wij komen graag naar jou! Veel van onze winkels hanteren een webshop waar je 24/7 terecht kunt voor je lievelingsproducten. Zo hoef je ook nu je favoriete product niet te missen! In de lijst hieronder vind je per winkel de webshop en/of de plek waar je kunt bestellen*

 

Bij de volgende ondernemers kun je (ook) terecht via de webshop:

*wij doen ons uiterste best om deze lijst zo actueel mogelijk te houden met nieuwe initiatieven en diensten van onze ondernemers.