Vandaag geopend 10:00 - 18:00

Nieuws: Rustig shoppen tijdens de daluren

25 oktober 2020

In het shopgebied van Tilburg moedigen we winkelen in de daluren aan. Als je tijdens de daluren shopt, is het nog lekker rustig en kun je makkelijk 1,5 meter afstand houden. Om winkelen op deze rustige momenten nóg aantrekkelijker te maken, maak je nu gebruik van leuke dalurenkorting én parkeer je voordelig! Nieuwsgierig geworden?

Plan je bezoek slim!

We raden je aan dit jaar jouw sint- en kerstcadeautjes op tijd in huis te halen. Om de drukte in aanloop naar de feestdagen zo veel mogelijk te kunnen spreiden, waarderen we het extra wanneer je ons tijdens de daluren bezoekt.

Tijdens de daluren, elke doordeweekse dag tot 12.00 uur, is het rustig winkelen op het Pieter Vreedeplein en de Emmapassage. Monkey Coffee en Gianotten Mutsaers hebben een leuke actie voor je:

  • Monkey Coffee - 30% korting op het hele assortiment.
  • Gianotten Mutsaers - 30% korting op takeaway koffie.

Bekijk de dalurenacties van alle Tilburgs ondernemers op de website van Center of Tilburg.

Goedkoop parkeren

Kom je met de auto naar de stad, dan profiteer je van 50% korting op parkeren! In de parkeergarage van het Pieter Vreedeplein en de Emmapassage betaal je in de daluren €1,- per uur. De parkeergarage is te bereiken via de Magazijnstraat. Het Pieter Vreedeplein heeft de grootste parkeergarage van de binnenstad. Meer informatie vind je hier.

Gastvrije activiteiten

Maar er is meer... De gastvrouwen en -heren van Center of Tilburg gaan tijdens de daluren in november en december weer op pad met leuke spelletjes, quizzen, een rondleiding of ander vermaak. Alle activiteiten zijn coronaproof en bedoeld om de binnenstad tijdens de daluren op te vrolijken. Wie weet tref jij een gastvrij duo op het Pieter Vreedeplein! Bekijk het complete activiteitenprogramma van Center of Tilburg.

Pick-up point MediaMarkt

Wist je dat je bij MediaMarkt NL artikelen kunt ophalen bij het pick-up point aan de Telegraafstraat? Handig en uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. MediaMarkt is doordeweeks geopend tot 20.00 uur. Zo haal jij jouw sint- en kerstcadeaus lekker vroeg en veilig in huis.