Vandaag geopend 10:00 - 17:00
Horeca komt naar je toe!

Horeca komt naar je toe!

30 november 2021

De horeca van Pieter Vreedeplein komt naar je toe!

Blijf genieten van je favoriete eten en drinken van je lokale horecaondernemer! De horecaondernemers op het Pieter Vreedeplein blijven jou graag bedienen met hun producten en diensten, ook nu. In de lijst hieronder vind je de horecagelegenheden die open zijn voor afhaal en/of bezorging*.

*wij doen ons uiterste best om deze lijst zo actueel mogelijk te houden met nieuwe initiatieven en diensten van onze horecaondernemers.

 

Lijst initiatieven horecaondernemers

Dunkin' Donuts | www.order.dunkin.nl

  • Afhaal
  • Bezorging

WAW Burger | www.wawburgertilburg.nl

  • Afhaal
  • Bezorging
Samen gezond - samen sterk

Samen gezond - samen sterk

12 november 2021

Beste bezoeker, 

Bij Pieter Vreedeplein doen we er alles aan om jouw bezoek aan ons winkelgebied zo veilig mogelijk te maken. In lijn met het meest recente advies van het RIVM en de huidige maatregelen hebben wij samen met onze winkeliers en horeca daarvoor de nodige maatregelen getroffen. De maatregelen die van toepassing zijn op jouw bezoek aan ons winkelgebied zetten wij hier op een rijtje. Voor een volledige lijst van de corona-maatregelen verwijzen wij je graag naar de website van RIVM. 

Maatregelen in de winkels en horeca

  • Kom zoveel mogelijk tijdens de rustige uren

Onderstaand schema toont de maximale openingstijden van winkels in het centrum. De openingstijden van individuele winkels kunnen hiervan afwijken. 

  • Aangepaste openingstijden

Vanaf zaterdag 13 november sluiten alle niet essentiële winkels en alle horecagelegenheden uiterlijk om 19:00h.

Supermarkten hanteren de gebruikelijke openingstijden.

  • Draag een mondkapje

Landelijk is het verplicht om in gesloten publieke ruimtes een mondkapje te dragen, zoals een winkel, horecazaak en winkelpassage. In het winkelcentrum vind je een automaat met o.a. mondkapjes en desinfectiegel. Ook verkopen diverse winkels mondkapjes.

 

Pieter Vreedeplein-09.png

 

 

Zo blijven we samen gezond
#samensterk

Kies een rustig moment voor jouw bezoek

Kies een rustig moment voor jouw bezoek

12 november 2021

Beste bezoeker, 

Wij van Pieter Vreedeplein doen er alles aan om jouw bezoek aan ons winkelcentrum zo veilig mogelijk te maken. Één van de genomen maatregelen is druktespreiding in ons winkelcentrum. Wanneer niet iedereen tegelijk zijn/haar boodschappen en benodigdheden komt halen, dan zijn we beter in staat de voorgeschreven 1.5m maatregel te hanteren. 

Om jou hierbij te helpen hebben wij de piek- en de daluren voor Pieter Vreedeplein in kaart gebracht. Raadpleeg het onderstaande schema om jouw bezoek aan Pieter Vreedeplein slim te plannen.

Bedankt voor je medewerking!
#samensterk

Piek- en daluren op Pieter Vreedeplein
Onderstaand schema toont de maximale openingstijden van winkels in het centrum. De openingstijden van individuele winkels kunnen hiervan afwijken. Supermarkten hanteren meestal de ruimste openingstijden. Kijk voor de openingstijden van individuele winkels op de betreffende winkelpagina.

PVP_SCHEMA_LOS_20uur.png

Het schema is gebaseerd op een sterk versimpeld druktebeeld per dag. De donker paarse kleur (druk) geeft een ander druktebeeld weer doordeweeks dan op zaterdag, daarom nog onderstaande ter verduidelijking.

Leuk als je dan komt:
Op maandag tot en met donderdag, op vrijdag tot 13 uur en zaterdag tot 12 uur is het rustig tot redelijk in het centrum van Tilburg. We nodigen je dan ook van harte uit om juist op deze dagen langs te komen.

Mocht je onderstaande momenten kunnen vermijden waarderen wij dat zeer:
Onze bezoekerspiek is op zaterdag tussen 13 en 17 uur. Probeer op deze tijden alleen de noodzakelijke boodschappen te doen.

Lees hier over alle maatregelen op Pieter Vreedeplein en bij de winkeliers