Take a shot!

10 februari 2017 6 maart 2017
Take a shot!

Take a shot!
Doe mee met de fotowedstrijd, georganiseerd door Emma Winkelpassage en Pieter Vreedeplein Tilburg! Tilburg heeft zoveel mooie en bijzondere gebouwen, straten, pleinen en parken en wij vragen jou om die vast te leggen. De beste foto’s verdienen namelijk een plek in de expositie op het Pieter Vreedeplein en in de Emma Winkelpassage van zaterdag 18 maart t/m zondag 23 april 2017. Bovendien maak je kans op de publieksprijs, waarvoor een prijzenpakket t.w.v. € 1.000,- ter beschikking is gesteld door Emma Winkelpassage en Pieter Vreedeplein.

We zijn benieuwd welke plek in Tilburg jou aanspreekt? Dus ‘take a shot’ van deze sprekende plek met je super professionele fotocamera of gewoon met je telefoon en upload je foto tot 6 maart in de 'take a shot' app. De app vind je op de Facebookpagina’s en websites van Emma Winkelpassage en Pieter Vreedeplein. De beste, mooiste, grappigste en/of meest bijzondere foto’s worden geselecteerd en krijgen een mooie plaats in de expositie ‘Take a shot!’.

Take a look & maak kans op €100,-
Na de selectie nodigen we iedereen uit om naar de expositie te komen kijken op het Pieter Vreedeplein en in de Emma Winkelpassage van zaterdag 18 maart t/m 23 april 2017. Van 18 maart t/m 9 april kan er online gestemd worden op de mooiste foto via de 'take a look' app op de Facebookpagina's en websites. Door te stemmen maak je kans op €100,-!

De winnaars worden op maandag 10 april bekendgemaakt. De prijzen worden uitgereikt op woensdag 12 april.