Nieuws: Eerste ‘McDrive voor Elektronica’ van Nederland op het Pieter Vreedeplein

18 mei 2017
Nieuws: Eerste ‘McDrive voor Elektronica’ van Nederland op het Pieter Vreedeplein

Het is zover! De eerste drive tru voor elektronica opent 18 mei haar luik aan het Pieter Vreedeplein. Pick up & Go!

Directeur Edward van Lith vergelijkt het nieuwe pick-up point van de Tilburgse MediaMarkt met de McDrive: “Je hoeft niet meer te parkeren, de winkel in en aan de balie te wachten bij het ophalen van een bestelling”. Uiteraard kun je in de winkel nog steeds alle producten op je gemakje bekijken, aanraken en beleven.

Online bestellen biedt een uitkomst voor wie geen tijd heeft om te gaan winkelen op het gemakje. Echter zijn er veel mensen niet vaak thuis op het moment waarop een pakket bezorgd wordt. Zo bepaal je zelf wanneer je het ophaalt. Dit kan indien het product op voorraad is al binnen één uur! Je aankoop ophalen doe je aan de Telegraafstraat.

Meer ontwikkelingen
MediaMarkt heeft nog andere ontwikkelingen op de agenda. Zo wil Edward dit jaar nog de ‘twee uur bezorgservice’ mogelijk maken in Tilburg. Zowel voor online- als offline aankopen. Super handig voor de Tilburgers zonder auto! Als eigenaar van één van de grootste winkels in de binnenstad is Edward blij met de huidige ontwikkelingen in de Tilburgse binnenstad. De doorsteek naar de Emma Winkelpassage, de komst van Primark, Hudson’s Bay, Decathlon, de betere bereikbaarheid, de vernieuwing van het Pieter Vreedeplein en de komst van nieuwe woningen.