Nieuws: Uniek tijdelijk restaurant opent op Pieter Vreedeplein!

2 november 2016
Nieuws: Uniek tijdelijk restaurant opent op Pieter Vreedeplein!

Eten op de bodem van een leegstaand zwembad? Dat is binnenkort mogelijk aan het Pieter Vreedeplein. Flourish, de organisatie voor tijdelijke invulling van leegstaande panden opent vanaf vrijdag 18 november een tijdelijk restaurant aan het plein in Tilburg. Tot en met 27 november kun je dineren op de bodem van het leegstaande zwembad van het voormalige Achmea Health Center (alleen op reservering, kaartjes à €29,95 p.p.).

In de middag kun je er terecht voor lekkere en vooral gezonde gebakjes en sapjes. In de avond kun je er heerlijk dineren. Deze lekkernijen worden aangeboden door happiness blog Lief voor je Leif. Het diner word verzorgt door creatieve cateraar Pepper Jelly. Om het diner compleet te maken zijn er passende wijn en bierarrangementen van lokale leveranciers te bestellen en de avond wordt muzikaal aangekleed met live muziek. 

Het interieur van het pop-up restaurant is volledig opgebouwd uit hergebruikte producten en materialen. Het restaurant zal 10 dagen openen op de vrijdagen, zaterdagen en zondagen. Voor een unieke avond in dit tijdelijke restaurant dien je wel 24 uur van te voren te reserveren door middel van het kopen van een kaartje op www.wijzijnflourish.nl/dineren!